BEL 085 500 50 50
voor snelle, deskundige en effectieve bestrijding.
Het is verstandig om een mierennest te verwijderen. Anders kan dit leiden tot een enorme mierenplaag. Slechts 1 mierenkoningin kan duizenden mieren voortbrengen. Deze mieren gaan ijverig aan het werk, hun leven bestaat uit het halen van voedsel voor de larven. Zij maken de holle ruimte waarin het nest zich bevindt steeds groter, waardoor het nest zich steeds verder kan uitbreiden. Hun ijverige werkzaamheden blijven niet zonder gevolgen en het is verstandig de oorzaak grondig aan te pakken. Laat ons daarom uw mierennest bestrijden.
Er bestaan wel duizenden soorten mieren op de wereld. In Nederland zien we vooral de gewone reuzenmier, de faraomier en de glanzende houtmier. De meeste mierenoverlast wordt veroorzaakt door de huismier en wegmier. Wij kunnen de huismier bestrijden voor u. Natuurlijk kunnen wij ook de andere soorten mieren bestrijden voor u.
Vaak zitten mieren in een holle plek onder de grond. Dit kan in de kruipruimte zijn maar ook in andere delen van het huis zoals de spouwmuur. Een mierennest breidt zich, indien niet bestreden, ieder jaar weer uit. Het gieten van kokend water op een mierennest biedt dus niet altijd een oplossing. Ook het plaatsen van mierenlokdozen niet. Het probleem lijkt tijdelijk opgelost, maar zal weer terugkeren.
Mieren kunnen dak- vloer- en spouwmuurisolatie wegvreten. In hun wandeltocht op zoek naar voedsel komen hun pootjes in aanraking met diverse materialen die bacteriën kunnen bevatten. De mier is in principe een onschuldig beestje als het gaat om onze gezondheid en de kans om een bacteriële infectie op te lopen is klein. Toch is het om vele redenen raadzaam overlast van mieren goed aan te pakken en indien nodig te laten bestrijden door een deskundige. Last van mieren? Geen probleem. ABC ongedierte werkt dagelijks aan mierenbestrijding in Amsterdam, mierenbestrijding in Leiden, mierenbestrijding in Utrecht, mierenbestrijding in Rotterdam, mierenbestrijding in Almere, mierenbestrijding in Breda, mierenbestrijding in Den Haag, mierenbestrijding in Tilburg, mierenbestrijding in Eindhoven, mierenbestrijding in Zuid-Holland, mierenbestrijding in Noord-Holland, mierenbestrijding in Brabant en mierenbestrijding in Utrecht.
Met vragen over de bestrijding van mieren, kunt u bij ons terecht door het invullen van het contactformulier, het sturen van een e-mail naar info@abcongedierte.nl of te bellen met 085 500 50 50. Ons team van deskundigen staat voor u klaar!
Ongedierte dringt op veel meer manieren uw woning binnen dan veel mensen weten. Naast openstaande ramen en deuren, vinden zij andere ingangen. Kieren vanaf 1 centimeter zijn al groot genoeg voor knaagdieren zoals muizen en ratten om binnen te komen. De meeste insecten hebben zelfs maar een enkele millimeter ruimte nodig. Bij onze Inspectie en het bestrijden van ongedierte controleren wij dan ook altijd of de zogenaamde entry-points (toegangswegen) afgedicht zijn. Het is belangrijk ratten te bestrijden met de juiste middelen.
De aanwezigheid van ongedierte maakt dat veel mensen zich niet meer prettig voelen in hun eigen huis of leefomgeving. Zij veroorzaken zelfs angstklachten en kunnen leiden tot psychische problemen. Niet zo gek wanneer we ons bedenken dat ongedierte zorgt voor geluidsoverlast, jeuk, slechte nachtrust en onhygiënische situaties. Daarnaast kan ongedierte ook voor ernstige materiële schade zorgen.
Knaagdieren knagen aan elektra-kabels en zijn vaak de oorzaak van kortsluiting of moeilijk verklaarbare elektra problemen.
Ongedierte kan besmettelijke ziektes bij zich dragen en deze door hun urine en uitwerpselen verspreiden. Het zijn vaak schadelijke dieren die u ziek kunnen maken.
Wanneer ongedierte zich bedreigd voelt kan dit tot gevolg hebben dat zij agressief worden, u aanvallen, bijten of steken.
Doordat ongedierte aan voeding knaagt kan voedsel geïnfecteerd raken. Ook beschadigen zij verpakkingen waardoor voedsel eerder bederft.
Overlast van ongewenste dieren in huis veroorzaakt voor veel mensen angst, een onprettig gevoel en stress. Op den duur heeft dit gevolgen voor de nachtrust en leidt de overlast soms zelfs tot psychische problemen.